Faktum er, auditions er en nerve wracking oplevelse for skuespillere. De vil hellere have deres plukket øjenbryn. Desværre, de er en vigtig del af at være en skuespiller. Så du vil have den bedste chance for at få del ved at følge disse trin.

At få audition i første omgang, vil du eller din agent til at indsende et foto og genoptage til Castere. Nogle gange får du en åben indkaldelse, hvor nogen kan komme ned, men det er undtagelsen, ikke reglen. De fleste auditions er kun for indbudte.

Hvis du bliver kaldt for en audition vil du normalt givet, hvad der kaldes “sider” eller et par sider af et script, som du bliver nødt til at læse på audition. I teater kan du også være forpligtet til at have en form for monolog klar.

Den første ting at gøre er læste manuskriptet og forberede del. Find ud af alt, hvad du kan om det tegn, du vil spille. Linjerne er ikke vigtigt endnu. Bare forpligte dit fokus til tegnet. Hvor gammel, hvor fra, hvordan tegnet føles om andre tegn i historien. Kun når du ved alt du behøver at vide om tegnet starter du lære dine linjer. Brug, uanset hvilken metode du føler dig mest tryg ved. Du vil ikke være forpligtet til at vide hele scriptet på audition, men være forberedt.

Før du går til audition, kjole til del. Bære tøj, der passer til karakteren og historien. Hvis du spiller en cowboy ikke få klædt i et jakkesæt. Du behøver ikke at gå ud og leje spurs, men bære tøj, der foreslår rollen. Jeans og støvler til denne rolle vil gøre fint.

Varm op til audition netop lige en kande varmer før et boldspil. Gøre nogle strækninger og vocal øvelser. Gå over dine linjer. Ikke gå derind koldt. Det er normalt at være nervøs men i forberede dig selv vil du være ikke så nervøs, og du vil kunne slappe lidt.

Når du kommer til audition, logge på. Du kan have til at vente for andre at læse for den samme del. Være tålmodig. Undgå at tale med andre aktører. De vil kun forsøge at distrahere dig. Fokus på hvad du kom der for at gøre.

Når du rent faktisk læser for Castere, være forberedt på noget. Nogle kan sidde og chatte med dig et par minutter og andre vil bare komme helt ned til business. Glemme, at dette er en audition. Gøre ydeevnen, som hvis du var faktisk i produktionen. Du får kun en chance for at gøre et første indtryk. Gøre direktøren mener, at du er tegnet. De vil have dig til at være den bedste person til rollen, fordi det betyder, at deres job er fuldført.

Der er nogle ting at gøre, når læsning for Castere. Ikke suge op. En oprigtig kompliment er fint men casting direktør vil vide, hvornår du bare krybende. Bortset fra at ryste hans hånd når du indtaster aldrig touch Castere. Endelig ikke skidt kontoret. Nogle hyperaktive aktører vil faktisk gøre dette i varmen i udfører en fysisk scene. Dette er en bestemt måde ikke at få del.

Når du er færdig med din læsning vil direktøren lade dig vide, hvornår de vil vende tilbage til dig. Lad det blive ved. Ikke lave en scene. Bare være professionel og forlade.

Hvis Castere kan lide din præstation vil du blive bedt om at komme tilbage. På dette tidspunkt vil der være færre audition og flere folk, der ser din præstation. Måske nogle producenter, instruktører og forfattere. Bære det samme tøj, som du bar til den første audition og sætte i den samme ydelse. Ikke anden gætte selv. Hvis de kaldte dig tilbage, så de kunne lide hvad de så første gang. Må ikke rod med succes.

Registrere hver audition. Gøre notater om hvad ting du gjorde og hvad du tror du kan bedre næste gang. Hvis noget gik meget godt, skal du notere hvad det blev.

Flere auditions du gør jo bedre du får på dem.