Før du køber en bil, skal du bestemme, hvad dine behov er. Du har mulighed for en sportsvogn eller en stor SUV afhængigt af dit budget og livsstil. En sportsvogn er mere populær for singler, men en sedan vil blive foretrukket af familier. Du bør overveje, om bilen er brændstofeffektiv, og om den kan køres i snevejr eller i Solbæltet. Køretøjets ydeevne og håndtering vil også være vigtige faktorer i din beslutning.

Forhandling er en god mulighed, hvis du ikke er sikker på, hvad du vil. Bilsælgere vil ofte forhandle prisen for at tjene så mange penge som muligt. Så længe du følger loven, er dette acceptabelt. Du bør dog ikke føle dig presset til at købe en bil til mindre end dit budget tillader. Bilsælgere fokuserer ofte kun på den månedlige betaling, men vil flytte andre dele rundt. De kan også forlænge vilkårene for dit lån og sænke din handel i værdi.

Priserne på nye og brugte biler vil stige i takt med, at udbud og efterspørgsel stiger. Dette kan gøre det sværere at finde en hel del eller det køretøj, du ønsker. Det kan være værd at vente til et bedre tidspunkt. Du kan også overveje at lease bilen i et par måneder eller endda et helt år. Undgå dyre biler, når du handler efter en bil. Du behøver ikke at købe en ny bil, hvis du allerede ejer et pålideligt køretøj og er i stand til at bruge offentlig transport.

Tjek papirerne, før du køber en bil. Kontroller, at alt papirarbejde er underskrevet, og at sammenbruddet ved døren er korrekt. Hvis forhandleren insisterer på at opkræve ekstraudstyr, skal du sørge for at spørge, når du ankommer til forhandleren få overblikket over afbetaling af biler. Du skal sikre dig, at bilen er i god stand, har nok gas og består en sidste inspektion. Tøv ikke med at bede om et skriftligt overslag, hvis bilen skal repareres.

Du bør også kontrollere din kredit score. Tv-reklamer og reklamer er kun tilgængelige for dem med fremragende kredit. Tjek din kreditrapport for at finde ud af, hvor meget du har råd til. Du kan få adgang til din kreditrapport fra en række websteder. Du kan enten købe en af disse rapporter alene eller sammen med TransUnion eller Experians pakker. Omkostningerne ved bilen vil være ca. $ 9 plus forsendelse og håndtering. Disse oplysninger vil være uvurderlige for dig, når du køber en bil.

Før du besøger en bilforhandler, skal du sørge for at kende dit budget. Også hvad du er villig til at bruge. Du kan ofte forhandle mere, hvis du er bekendt med din økonomi. Vent til du har en god kreditvurdering til at købe et billån. Du kan derefter nyde bilen og den køreoplevelse, den tilbyder. Tjek din kredit score, før du beslutter dig for at købe en bil.