Hvis du vil have tid til at nyde den næste fest du kaste, forsøge dette tip: Opret en part tema, der holder dine gæster beskæftiget. Nøglen til en vellykket fest er at komme med et tema, som tillader gæsterne at deltage og interagere med andre. Dette holder festdeltagere underholdt, at tage presset af dig, værten. Her er et par populære temaer, der er let at planlægge og kan hjælpe med at holde dig og dine gæster i godt humør.

Rundt om i verden

Planlægge et tema fest, der inkorporerer karakteristiske elementer af en kultur eller land. For eksempel kunne du forvandle din plads i en italiensk villa ved at spille italiensk musik, viser fotografering af Italien og tjener forretter med en italiensk flair-sådan som bruschetta og antipasto. Du kan selv dekorere, ved hjælp af friske citroner og appelsiner spredt rundt i huset i store skåle og glas vaser.

Tage det roligt

Gøre din fest afslappende. Et spa-tema fest er en populær underholdende idé. Du kan nemt omdanne din plads til små, semiprivate afslapningsområder.

Tilbyde manicure og pedicure langs med tilbage og skulder massage, give dine gæster med afslappende aktiviteter. Opdater gæsterne med lys frugt-flavored cocktails og kolde forretter.

Et strejf af raffinement

Vært for en vinsmagning begivenhed kan gøre dine gæster føler som om de lige trådt ind i vinmarkerne i Toscana eller Napa Valley. Når de beslutter, hvad vine for at medtage i din smag, overveje at fokusere på en region eller en specifik drue. Dette vil give nogle kontinuitet. Ønsker at træde den op et hak? Prøv at tilføje en international flaskevand Acqua Panna® naturlige kildevand eller S.Pellegrino® mousserende naturligt mineralvand til smagningen tidsplanen. Både Acqua Panna og S.Pellegrino er ideelle i parring med vin, fordi de bidrage til at supplere smag, rense ganen og hele smagningen oplevelsen.

Et tema fest kan underholde gæsterne- og forlade værter med tid til at nyde komsammen.