Dogging er en social aktivitet, der involverer udendørs sex, og folk nyder samværet med andre. For mere information er der mange fora og websteder, der specialiserer sig i denne praksis. Du kan enten gøre det solo eller sammen med en partner, alt efter hvor du er. Du bør vælge en erfaren jager til at guide dig. En erfaren jager kan være en stor hjælp, hvis du er ny på området.

Dogging er handlingen at udsætte en anden person for en anden. Dette er et almindeligt slangudtryk på amerikansk engelsk, men det har ikke en negativ konnotation for britisk engelsk. Det er handlingen at have sex i hundestil. Amomaksi er en nyere form for denne aktivitet. Det involverer sex med en hund i et køretøj eller på en motorcykel. Dette sidstnævnte udtryk omfatter både de voyeuristiske og ekshibitionistiske aspekter af dogging.

Hvis du ønsker at henlede voyeurs opmærksomhed, er der nogle enkle regler, som du kan følge. Kend dine grænser. Vær ikke aggressiv eller chikanerende, når du hundser nogen. Hvis de ikke er åbne for dig, vil doggers ikke være interesseret i dig. Hvis du er usikker på dine grænser, så observer andres adfærd. Vær ikke uhøflig, hvis en hårdhændet viser interesse for dig.

Dogging er mere end bare at have sex med fremmede. Der er mange slags dogging. Der er mange typer dogging. Nogle mennesker kan ikke lide tanken om, at de vil have sex med fremmede, mens andre foretrækker kun at have sex med deres partnere. JE opfandt udtrykket første gang i 1967. Schmidt, MD, var den første til at udgive udtrykket i 1967. Selvom der er mange variationer af udtrykket, er roden til ordet “dogging”, såvel som dets betydning, den samme.

Dogging betyder at afsløre en anden person. Doggers udsætter andre for nogen. Doggers kan være intolerante over for andre og vil målrette mod andre grupper med samme hadefulde adfærd. Det anses generelt for dårligt at have sex uden for sin egen familie. Disse situationer bør undgås, hvis du er usikker på, hvem du skal gøre hund.

Dogging er en almindelig aktivitet, som nogle mennesker betragter som harmløs. Det er dog vigtigt at huske på farerne. Doggers kan have seksuelle forhold til fremmede og kan forsøge at udsætte disse mennesker for andre. Selvom risikoen ved denne praksis ikke er kendt, kan de være farlige. Størstedelen af ​​de personer, der er involveret i denne aktivitet, forbliver anonyme. Det er bedst ikke at udsætte din private virksomhed for andre. Det er bedre at holde din private forretningshemmelighed, selvom den ikke er offentlig.