Indsende artikler til artiklen mapper er en gennemprøvet at tiltrække flere besøgende til dit websted, give dig en højere side rankings, og i sidste ende gøre dig flere penge. Men, søgemaskiner og artiklen mapper er at få hårdere på de artikler, du indsender. I denne artikel giver vi dig nogle tips om hvordan man indsende artikler med succes.

ændringer i den måde søgemaskiner og artiklen mapper arbejde i de seneste gange betyder, at artikel Marketingfolk nødt til at være en smule mere kyndige om hvordan de gå om at indsende deres artikler. Der var en tid Hvornår du kunne skrive en god artikel, forelægge det for hundredvis, hvis ikke tusinder, af mapper og se din fortjeneste vokse. Disse dage er det ikke helt så simpelt.

Den nemmeste måde at få din artikel udgivet på en masse mapper hurtigt er at bruge en artikel indsendelse service. Det er muligt at gøre det i hånden, men det er en omstændelig og kedelig opgave, medmindre du sender bare en lille antal mapper.

Der er mange artiklen indsendelse tjenester tilgængelige online, både gratis og betalt, eller du kan investere i software, der vil gøre arbejdet for dig. Disse kan være effektiv, men der er fare for at artiklen mapper vil afvise dit indhold, hvis de har mistanke om du bruger en automatiseret indsendelse metode. I værste tilfælde kan du blive udelukket fra indsendelse til mappen igen.

Så hvis du bruger en artikel indsendelse service kontrol at deres metoder ikke vil give dig problemer med mapper. Hvis du indsender artikler selv, ikke Send alt for mange artikler til enhver en mappe på samme tid.

Kopieret indhold

Et endnu større problem for artikel marketingfolk er, at de store motorer nu straffe kopieret indhold. Tidligere kunne du indsender en artikel til 100 artiklen mapper og holder af Google og Yahoo! vil belønne dig for at have 100 backlinks til din hjemmeside. Du vil også blive belønnet, da artiklen blev samlet op og brugt af andre hjemmesider. Dette er imidlertid ændret.

Søgemaskinerne kan nu genkende kopieret indhold. Så, selvom din artikel vises på 1.000 forskellige hjemmesider vil du stadig kun blive tildelt til en backlink. Du vil naturligvis få trafik, der får adgang til dit websted direkte via linket med din artikel. Men dette gør det meget sværere at bruge artiklen indlæg som en søgning søgemaskine optimeringsværktøj.

Den eneste måde at komme omkring dette er at indsende en unik version af hver artikel, du skriver til hver artikel bibliotek. Igen, hvis du kun indsende artikler til et lille antal mapper jer kunne tweak hver artikel dig selv så du har en række forskellige versioner. Men, hvis du indsender til hundredvis af mapper det er udelukket.

Det er ikke kendt, hvor meget en artikel skal ændres for at blive unik. Nogle hævder blot skifte afsnit inden for en artikel er nok, mens andre mener, at teksten i stykker skal ændres for.

Der er en række mulige løsninger på dette problem. Mange artikel indsendelse tjenester har været hurtig til at flytte til at løse dette problem. Samt indsende dine artikler til flere artiklen mapper vil de også oprette forskellige versioner af hver artikel for dig eller give dig et værktøj til at gøre det selv.

Alternativt kunne du investerer i noget software, der hjælper med omskrivning af artikler. Disse er også kendt som artikel spinnere og vil automatisk erstatte ord med andre ord af en lignende betydning. For eksempel kan ordet ‘små’ ændres med ordet ‘lidt’ og så videre. Softwaren skal dog konfigureres til at gøre det manuelt. Andre vil blot ændre rækkefølgen af punkterne i artikler. Dette kan også være meget tidskrævende og kan ikke gør nok for at gøre de forskellige versioner entydigt i øjnene af søgemaskiner.

En sidste mulighed kunne være at få hjælp udefra. Der er mange websites såsom elance.com og getafreelancer.com, hvor du kan bogføre omskrive projekter for professionelle forfattere. Kvaliteten af arbejdet vil variere, men priser kan være ganske billigt.

Det kan være en god ide at prøve disse metoder og se hvordan de arbejder for dig. Du bliver nødt til at investere nogle penge, men det vil være det værd, hvis du finder en brugbar løsning til kopieret indhold.

At skrive artikler og indsende dem til artiklen mapper kan være så gavnlig en marketing og SEO værktøj som det nogensinde har været. Men gør det med held er lidt mere tricky end det var før.